Menu
Košarica

Dodatki za v avto

Ko ste na daljši poti je super, če ste opremljeni z drobnarijami ki poenostavijo vsako pot. Poleti otroku olajšajte pot s poletno prevleko za avtosedež, ki preprečuje potenje. Da bo pot mirnejša poskrbi IsoFix podstavek, za ustrezno temperaturo mleka ali hrane pa skrbi grelnik stekleničk, ki ohranja ravno pravšnjo temperaturo. Ko pa otrok zaspi mu nadenite oporo za vrat in spal bo lepše in dlje.

Za iskanje ostalih dodatkov pa uporabite filtre na levi strani. 

Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Opora za vrat Trunki YONDI RedMehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za odejic..
16,90 € 17,90 €
Brez DDV:13,85 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Opora za vrat Trunki YONDI YellowMehka opora za vrat Yondi vašemu otroku drži glavico, ko med dolgo vožnjo zaspi. Privoščite mu udoben in anatomski položaj za spanje. Opora se zapre z skritimi magneti in preprečuje tudi padanje glavice naprej. Opremljena je tudi z inovativnim držalom za ode..
16,90 € 17,90 €
Brez DDV:13,85 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad GreenTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala.N..
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad VioletTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala...
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad YellowTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala...
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad PinkTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala.Na..
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad RedTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala.Nam..
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad OrangeTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalic. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala...
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Trunki Dobavljivost: Na zalogi
Oblazinjenje za varnostni pas Trunki Seatbeltpad BlueTrunki obloga za varnostni pas je zasnovana v podobi simpatičnih živalc. Najlažje jo kombinirate z ustrezno otroško odejico z napihljivo blazinico SnooziHedz ali spalno vratno blazinico Yondi.Vsebuje manjši žepek in držalo za očala.Nam..
9,20 € 9,90 €
Brez DDV:7,54 €
Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Zaščita za avtomobilski sedež ChiccoZa zaščito avtomobilskih sedežev lahko uporabite zaščito Chicco, ki jo nadomestite pod avtosedež. Dodatna oprema je opremljena tudi s praktičnimi žepi za shranjevanje majhnih predmetov, ki so v avtomobilu priročni pri potovanjih...
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Venicci Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Podstavek isofix VenicciISOFIX je mednarodni standard za pritrdilne točke za otroške varnostne sedeže v osebnih avtomobilih. Izdelek je izdelan v skladu s posebnimi standardi kakovosti in ustreza najvišjim varnostnim standardom, določenim v uredbi ECE R 44/04 za otroške varnostne sedeže. ..
130,00 €
Brez DDV:106,56 €
Brand: BubbleBum Dobavljivost: Na zalogi
Bubblebum Junkie OrganizatorBlazina Sneck je kot mehak in udoben objem za najbolj super malčke na poti!Potovalna blazina s polnilom iz mikro zrnc in prevleko iz prijetnega materiala nudi oporo malčkovi glavi in vratu ter tako omogoča popolnoma udoben spanec. Blazina Sneck je idealna za potov..
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Brand: BubbleBum Dobavljivost: Na zalogi
Bubblebum Junkie OrganizatorJunkie Organizator je organizator za avto in igralni center“Junkie” je čudežna škatla, ki bo za vedno spremenila red v vašem avtomobilu: organizirano bo shranila vso navlako in hkrati zabavala vaše otroke. V poseben nosilec vpnemo tablični računalnik, do katerega ..
49,90 €
Brez DDV:40,90 €
Brand: Mima Dobavljivost: Na zalogi
Podstavek Be Safe Izi Go Modular I-SizePodstavek Izi Go lahko dokupite kot dodatek k avtosedežu Izi Go Modular. Namestitev avtosedeža v avtomobil je enostavna. Podstavek tako zmanjša tveganje za nepravilno namestitev in poveča varnost v primeru bočnega trka. Barvni idikatorji prikazuje..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Brand: Be Cool Dobavljivost: 2-5 delovnih dni
Podstavek isofix za avtosedež Be Cool ZEROBe Cool ZERO pomeni varno, priročno in hitro namestitev v avtomobil. Podstavek je trdno pritrjen s sistemom isofix. Podstavek je narejen skladno z ECE R44/04...
161,40 € 169,90 €
Brez DDV:132,30 €
Brand: Nuna Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
​​Podstavek I-Size NUNA PIPAFIXPodstavek I-size omogoča hitro in varno montažo avtosedeža Nuna PIPA skladno z varnostnimi predpisi I-Size. S pomočjo tehnologije True Lock preko katerih delujejo isofix nastavki in indikatorji nastavitve je montaža hitra in varna. Podporna palica avtosedeža I-Si..
174,90 €
Brez DDV:143,36 €
Brand: Hauck Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Podstavek isofix Hauck za avtosedež Comfort FixNadomestite originalni klasični podstavek avtosedeža Comfort Fix s tem IsoFix podstavkom in še povečajte varnost vašega otroka pri vožnji v avtomobilu.Značilnosti:Indikator pravilne namestitve. Odobren skladno s standardom ECE 44/0..
124,90 €
Brez DDV:102,38 €
Brand: Chicco Dobavljivost: Na zalogi
IsoFix podstavek za avtosedež Auto-Fix ChiccoChicco Auto Fix Fast Basis IsofixNadomestite originalni klasični podstavek avtosedeža Auto-Fix s tem IsoFix podstavkom in še povečajte varnost vašega otroka pri vožnji v avtomobilu.Značilnosti:Indikator pravilne namestitve. Odobren sk..
139,90 €
Brez DDV:114,67 €
Brand: Peg Perego Dobavljivost: Na zalogi
Peg Perego otrokom ponuja samo najboljše. Tako je tudi ta zimska vreča izdelana iz najboljših materialov, ki so okolju in živalim prijazni.Zimska vreča Peg Perego Igloo za Primo Viaggio SL      Izdelana je iz iz vrhunskega materiala Thermore Ecodown® – polnila. ..
63,24 € 68,00 €
Brez DDV:51,84 €
Brand: Peg Perego Dobavljivost: Na zalogi
Nosilec stekleničke za avtosedež primeren je za avtosedeže:Viaggio 1 Duofix K Viaggio 1 Duofix Top Tether Viaggio 0+1 Switchable..
13,30 € 14,00 €
Brez DDV:10,90 €
Brand: Doona Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Torba za avtosedež Donna+Namenjena shranjevanju in prenosu avtosedeža Donna Se zapre kot nahrbtnik Trpežna in vodoodporna..
46,90 €
Brez DDV:38,44 €
Brand: Doona Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Podstavek isofix za avtosedež Donna+Podstavek za avtosedež Donna Indikatorji prikazujejo pravilno namestitev..
169,90 €
Brez DDV:139,26 €
Avto kit za prevoz otroka v košari Cam Avto kit za prevoz otroka v košari Cam
Diners popust
na blagajni
Brand: Cam Dobavljivost: 8-15 delovnih dni
Kit auto CamOmogoča prevoz otroka v avtomobilu v košari skladno z strogimi varnostnimi normativi ECE 44/04. Kit je združljiv z vsemi košarami modularnih vozičkov Cam. Primeren za otroka do 10kg   Kit vsebuje: Varnostni nastavljivi sredinski pas z blazino n..
47,90 €
Brez DDV:39,26 €
Brand: Peg Perego Dobavljivost: Na zalogi
Poletna prevleka - Clima Cover za Primo Viaggio SLPoletna prevleka je primerna za model Primo Viaggio SLIzdelana iz materiala Tencel, to je svilnato vlakno, ki je sestavljeno iz nanovlaken, ki spejemajo 50% več vlage kot bombaž. Hkrati imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vo..
39,90 € 42,00 €
Brez DDV:32,70 €
Prikazujem 25 do 48 od 63 (3 strani)