Menu
Košarica

Ograje in varovala

Varovalna ograja poskrbi za varnost vašega otroka. Če imate stopnice ali nevarne predele v vašem domu in želite otroku preprečiti dostop je uporaba varovalnih ograj pravilna odločitev. Varovalne ograje uspešno preprečijo dostop otrokom in istočasno omogočijo vam enostavno prehajanje.

Poskrbite tudi za miren spanec z uporabo varovala za posteljo, s katerim otrok pri obračanju v postelji ne bo mogel pasti iz nje.

Na levi strani lahko uporabite filtre za lažje iskanje med vsemi varovali.

Brand: Plebani Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Varovalna zaščitna ograja Plebani BUNNYZaščitna ograja Bunny je odličen pripomoček za varovanje vašega otroka pred padcem po stopnicah, lahko pa jo namestite tudi na vrata drugih prostorov v stanovanju v katere želimo malčku omejiti vstop. Nosilni element je plastificirana kovina. Plastika je z..
64,90 €
Brez DDV:53,20 €
Varovalna ograja Pali WOW Varovalna ograja Pali WOW
Uspešnica -5 %
Brand: Pali Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Varovalna ograja Pali WOWWOW je varovalna ograja s stabilno in robustno strukturo, z namenom zaščititi otroka pred nevarnostmi v hiši.Enostavna namestitev na odprtinah vrat ali stopnic brez vrtanja Karateristike:V celoti v beli barviPrimerno za odprtine od 75 do 82 cmPriložen osnovni poda..
62,90 € 65,90 €
Brez DDV:51,56 €
Brand: Pali Dobavljivost: Na zalogi
Varovalna ograja Pali SLAMSLAM je varovalna ograja s stabilno in robustno strukturo narejena iz bukovega lesa, ki je nameščen na kovinsko konstrukcijo, z namenom zaščititi otroka pred nevarnostmi v hiši.Enostavna namestitev na odprtinah vrat ali stopnic brez vrtanja Karateristike:Narejena iz buk..
81,90 €
Brez DDV:67,13 €
Varovalna ograja Lascal KIDDYGUARD ACCENT - ČRNO Varovalna ograja Lascal KIDDYGUARD ACCENT - ČRNO
Uspešnica -14 %
Brand: Lascal Dobavljivost: Na zalogi
Lascal KIDDYGUARD ACCENT Varovalna ograja z enostavnim odpiranjem Visoka 80 cm Razširi se do širine 100 cm Mreža ni raztegljiva, je mehka Narejena iz sintetičnega materiala, ki zdrži pritiske nad 100 kg Ograja je elegantne oblike Enostavna namestitev, na eni strani mora biti zaradi mo..
119,90 € 138,99 €
Brez DDV:98,28 €
Brand: Plebani Dobavljivost: Na zalogi
Dodatna palica  za varovalno ograjo BUNNYDodatni element širine 8,5 cm za razširitev varovalne ograje Bunny Lahka montaža...
19,90 €
Brez DDV:16,31 €
Prikazujem 25 do 29 od 29 (2 strani)