Vsa ponudba
 

Vozički marela

Vozički marela so z nami še vse od druge polovice 20 stoletja. In čeprav se sam sistem zlaganja ni praktično nič spremenil so še vedno odlična izbira staršev, ki so veliko na poti.

Ker so marela otroški vozički trpežni in priročni so še vedno pri nekaterih blagovnih znamkah na voljo tudi kot trio sistem. Tako z nakupom sistema v resnici pokrijete vse potrebe, ki jih potrebujete za prevoz vašega otroka. Ne bo vam čez nekaj mesecev potrebno iskati dodaten otroški voziček, ker je vaš primarni voziček pač enostavno prevelik.

Voziček marela Inglesina trilogy

Zakaj izbrati voziček marela?

Enostaven odgovor. Zato ker so vozički z zlaganjem na dežnik priročni in uporabni. Če ne vozite otroka veliko po neutrjenih površinah vam bo kvaliteten marela voziček služil odlično.

Imajo pa vsekakor še več prednosti

Prenosljivost

Njihova glavna prednost je, da so zelo prenosljivi. Lahko se zložijo na majhne dimenzije, kar jih naredi idealne za potovanja, ko ga enostavno skrijete za zadnji avtomobilski sedež in vam ostane še cel prtljažnik za ostalo. Iz izkušenj lahko povemo, da s njim v prtljažnik spravite največ.

Lahkotnost

Voziček marela je tudi lahek. Ti vozički so pogosto lažji od drugih vrst vozičkov, kar olajša prenašanje ali potiskanje (smo v primeru kvalitetne izdelava). To pa je lahko velika prednost, če se morate pogosto premikati, se vozite z javnim prometom ali živite v območju z veliko stopnicami.

Enostavnost

Enostavno zlaganje in postavljanje. Sistem zlaganja je res da že star, a je preizkušen in trpežen. otroški vozički marela se zložijo in postavijo hitro in enostavno. To je lahko velika prednost, če ste veliko na poti in potrebujete hitro rešitev.

Cena

Tudi cena je pomembna pri izbiri. Vozički z zlaganjem kot dežnik so pogosto cenejši od večjih, bolj robustnih vozičkov. To jih lahko naredi bolj dostopne za nekatere družine.

Imajo pa tudi slabosti

Seveda imajo lahko marela otroški voziček tudi nekaj slabosti. Največja je, da imajo manjša kolesa in zato bo vožnja po neravninah manj udobna kot pri robustnejših bratih. Naslednja je, da pri marela vozičkih ni prostora za razne estetske zasnove. Zaradi sistema zlaganja so praktično vsi enaki.

A naj vas te slabosti ne odvrnejo, da bi razmislili v tej smeri. Če želite funkcionalen voziček, ki bo z vami od rojstva dokler ga boste potrebovali potem poglejte za voziček marela v izvedbi trio oz. v kompletu s košaro in avtosedežem.

Naši otroški poletni vozički so preskušeno kvalitetni in ne bodo vas razočarali.

 PLIKO MINI Neon - Športni voziček
 PLIKO MINI Neon - Športni voziček
Ni na zalogi
Marela voziček FreeOn SIMPLE Leaves
Marela voziček FreeOn SIMPLE Leaves
Ni na zalogi
Litetrax Otroški Voziček Shale
Litetrax Otroški Voziček Shale
Ni na zalogi
Litetrax Otroški Voziček Pebble
Litetrax Otroški Voziček Pebble
Ni na zalogi
 PLIKO MINI Jaguars - Športni voziček
 PLIKO MINI Jaguars - Športni voziček
Ni na zalogi
 PLIKO MINI Graphic Gold - Športni voziček
 PLIKO MINI Graphic Gold - Športni voziček
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)

FAQ - pogosta vprašanja o vozičkih vozičkih marela

Da, vozičke z zlaganjem po sistemu dežnika je možno dobiti tudi v kombinaciji s košaro in avtosedežem.

V bistvu so še najbolj praktični.

Nekateri boljši modeli, predvsem v potovalnih sistemih, imajo tudi reverzibilen sedež.

To tehnično lastnost najdete v opisih pri posameznem vozičku

Zaradi samega sistema zlaganja imajo vsi vozički z zlaganjem na dežnik, tako imenovani marela vozički manjša kolesa kot vozički, ki se zlagajo na knjigo.