Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

Bic

Brand: Bic Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Barvice BIC Kids EVOLUTION - 144 KOSSte naveličani vedno znova polomljenih konic. Tudi vaš otrok kar naprej šili barvice ali pa za to prosi vas. Naredite temu konec, BIC ima namreč rešitev za vas.Barvice BIC Evolution so izjemno odporne na lomljenje konic ter tudi n..
39,90 €
Brez DDV:32,70 €
Brand: Bic Dobavljivost: Na zalogi
Barvice BIC Kids EVOLUTION - 24 KOSSte naveličani vedno znova polomljenih konic. Tudi vaš otrok kar naprej šili barvice ali pa za to prosi vas. Naredite temu konec, BIC ima namreč rešitev za vas.Barvice BIC Evolution so izjemno odporne na lomljenje konic ter tudi na grizenje. Iz naših i..
7,90 €
Brez DDV:6,48 €
Brand: Bic Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Barvice BIC Kids EVOLUTION - 12 KOSSte naveličani vedno znova polomljenih konic. Tudi vaš otrok kar naprej šili barvice ali pa za to prosi vas. Naredite temu konec, BIC ima namreč rešitev za vas.Barvice BIC Evolution so izjemno odporne na lomljenje konic ter tudi na grizenje. Iz naših i..
4,90 €
Brez DDV:4,02 €
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)