Kategorije
TATTOO SET GLITZA FASHION - LIBERTY CHARMS

TATTOO SET GLITZA FASHION - LIBERTY CHARMS

ProizvajalecMehano
Šifra: 5414932078238
Na zalogi (kos) : 3
  • 18,50 €

    19,90 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: tattoo set

TATTOO SET GLITZA FASHION - LIBERTY CHARMS

Opozorilo pri uporabi igrač

 Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo!

Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi za tekstil. Tako da so tetovaže lepe, vse je tam, kar potrebujete. Modni dodatki za mlade odrasle.

  • Vsebina: 4 tattoo plošče z različnimi oblikami v Orientalski zasnovi; 4 sijajne glave 1g; 2 čopiča(z 2 različnimi debelinami)
Igrača
Igrača namenjena Deklici
Zvrst igrače Modelarski set

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha